Confidentialitatea datelor

Politica de confidentialitate descrie informatiile pe care le colectam, cum sunt acestea folosite si care sunt practicile Ejacularii.ro in ceea ce priveste securitatea informatiilor.
Pentru utilizarea acestui site este necesar să cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Colectarea informatiilor
La efectuarea unei comenzi pentru obtinerea unor produse oferite de Ejacularii.ro, va cerem urmatoarele informatii cu caracter personal:
• numele si prenumele
• adresa completa
• numere de telefon
• adresa de e-mail

Confidentialitatea si securitatea datelor personale
Ejacularii.ro certifica faptul ca respectam drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare.
Toate datele si informatiile furnizate de clienti si colectate de Ejacularii.ro, atat la momentul inregistrarii pe site, cat si ulterior, sunt absolut confidentiale. Aceste date sunt necesare si vor fi folosite exclusiv in scopul furnizarii produselor noastre (confirmarea comenzilor, notificari, expedierea produselor).
Nu vom dezvalui nici una din informatiile dumneavoastra personale de identificare altor persoane sau companii, exceptand urmatoarele cazuri:
• in baza unei solicitari oficiale din partea autoritatilor;
• daca o persoana sau companie achizitioneaza compania noastra;
• unor terte parti ce efectueaza servicii in numele nostru (precum procesatorii de plati electronice), dar care fac subiectul unui contract de protejare a informatiilor confidentiale.
Confidentialitatea se extinde si asupra fisierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informatii incarcate sau create pe site-ul Ejacularii.ro.
Produsele noastre nu sunt disponibile minorilor (persoane ce nu au implinit varsta de 18 ani).

Noi respectam intimitatea Clientilor nostri
. Poti fi linistit, nu vei primi telefoane sau emai-uri stresante de la noi.

Comanda online se face, fara inregistrare pe site.

Indiferent de optiunea de comanda aleasa (pe site, prin email sau telefonic).

Datele de livrare se sterg imediat dupa finalizarea comenzii.

Daca ai optat pentru a avea cont pe site. Bifand optiunea 'Creaza cont' atunci cand ai facut comanda online. Ai urmatoarele avantaje:

►urmaresti istoricul si starea comenzilor.

►iti poti exprima opinia despre produsele comandate.

►poti primi ofertele speciale direct pe adresa de email.

Datele tale de inregistrare sunt strict confidentiale, nu sunt vizibile pe internet si nici nu vor fi partajate cu niciun tert.

In plus, oricand doresti poti opta pentru stergerea definitiva a contului.

Acum esti convins de completa discretie si confidentialitate de care beneficiezi. La orice comanda lansata in acest magazin online.